Systeemwanden

Waarom systeemwanden?

 

  • Eenvoudig te (ver)plaatsen in scholen, zorginstellingen, kantoren en in kleinere bedrijfsruimtes.
  • Weinig hinder op werkende werkplekken tijdens montage.
  • Duurzame en kwalitatief hoogstaande scheidingswanden.
  • Flexibel in opstelling en uitvoering.
  • Leverbaar in vele soorten en maten.

 

Systeemwanden zijn veelgebruikte scheidingswanden in scholen, ziekenhuizen, zorginstellingen en kantoorgebouwen. Deze worden veelal gemonteerd onder de reeds aanwezige systeemplafonds. Hierdoor blijft de indeling volledig flexibel en kan alles naderhand opnieuw ingericht worden tegen relatief lage kosten.

De wanden worden volledig afgewerkt opgeleverd, er komt dus geen schilder aan te pas. Er word gebruik gemaakt van afgewerkte panelen welke in alle soorten en maten te leveren zijn. Van gips afgewerkt met een vinyl behang tot aan duurzame bamboe-fineer panelen.

Glazen wand systemen zijn ook zeer populair. Ook hierbij gelden alle voordelen van de standaard systeemwand en is een nog snellere montage mogelijk.

Diverse varianten zijn hierin mogelijk zoals horizontale en verticale opdeling of een enkele en dubbele glazen systeemwand. Een heel mooi voorbeeld van de veelzijdigheid van deze wand is het toepassen van LCD-glas in spreekkamers voor een hoge mate van privacy.

Met systeemwanden is meer mogelijk dan wij hier kunnen omschrijven. Neem vrijblijvend contact met ons op zodat wij u kunnen helpen bij een passende mogelijkheid voor uw situatie.